Dierenkliniek OudorpFabiënne Neuvel

Fabiënne Neuvel

Paraveterinair – senior

Hallo daar! Mijn naam is Fabiënne Neuvel. Ik ben geboren en getogen te Anna Paulowna en kom uit bouwjaar 1989. Mijn hele leven ben ik altijd dol geweest op dieren, thuis hebben we ook altijd dieren gehad. Van vogels, vissen en kleine knagers tot katten en honden. Ik ben opgegroeid in het woonhuis boven het partycentrum van mijn vader, waar wij (mijn ouders, mijn broer en ik) als gezin vroeger hebben gewoond.

Later in 2011 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgeefster. Destijds ben ik aan de slag gegaan in de grafische branche, maar kwam er na een korte periode van een half jaar al achter dat een kantoorbaan niks is voor mij. Ergens vond ik dit wel jammer aangezien ik wel plezier ervoer aan de creatieve kant van het vak.

Na enige twijfels besloot ik toch te kiezen voor een omscholing tot Paraveterinair Dierenartsassistente, zodat ik het werk kon gaan doen wat veel dichter bij m’n hart ligt.
Sinds 2013 ben ik werkzaam in als Paraveterinair dierenartsassistente. Ik heb 10 leerzame jaren op een kliniek elders gewerkt en nu vanaf oktober 2023 ben ik een nieuw avontuur gestart in het fantastische team van Dierenkliniek Oudorp!

Wat mijn werk zo leuk maakt is voornamelijk de dankbaarheid ervan (al ervaart niet elk diertje dit als zodanig.. 😉), dat elke dag anders is en mijn lieve collega’s mogen ook niet ontbreken in dit rijtje!

Graag tot ziens op de kliniek!

Met gezonde groet.