Dierenkliniek Oudorp

Drs. Inge Koenders

Drs. Inge Koenders

Als dierenarts heb ik het voorrecht mijn passie voor de geneeskunde te combineren met mijn voorliefde voor dieren. Ik geniet ervan om mijzelf iedere dag opnieuw in te kunnen zetten om dieren gezond te houden en zo hun baasjes gelukkig te maken. Het is prachtig om te zien hoe diergeneeskunde zich steeds verder ontwikkeld en zodoende zich kan meten met de humane geneeskunde. Onze dieren kunnen we zo steeds wat langer en gezonder bij ons houden.

Als klein meisje van 9 liep ik vol verwondering dierenkliniek Oudorp in met mijn eigen zieke kat. Ik was gebiologeerd door hoe de dierenarts mijn kat weer beter kreeg. Een traditie van meeloopdagen en stages volgde. Gewapend met een camera met 2 filmrolletjes legde ik alles vast wat in de kliniek gebeurde, mijn carrièrepad stond vast. Nu, bijna 20 jaar later, ben ik sinds september 2019 officieel aangesloten bij het team van dierenkliniek Oudorp. Het is een kundig team met een hechte band. Dit leidt tot optimale zorg, je kunt op elkaar vertrouwen en er is ruimte voor overleg.

Ik heb 6 jaar in Gent gestudeerd en woon nu wederom in Alkmaar met mijn vriend en onze 2 katten. Ik streef er naar me te blijven ontwikkelen en de nieuwste technieken in de praktijk toe te passen.