Dierenkliniek Oudorp Alkmaar

Scheldestraat 26, Alkmaar

Bel: 072 - 512 31 19

info@dierenkliniekoudorp.nl

Ma t/m vri 8.30 - 20.00u

Za 9.30 - 13.30u

Margriet Koopman

Ik ben als dierfysiotherapeut aangesloten bij dierenkliniek Oudorp. Van jongs af aan ben ik altijd al gek op dieren geweest, dus de stap om dierfysiotherapie te gaan studeren na mijn humane fysiotherapieopleiding, was klein.  Sinds 2011 heb ik dan ook een eigen praktijk voor dierfysiotherapie, equine chiropractie en hydrotherapie.
Een aantal dagdelen in de week ben ik werkzaam in de praktijk voor het behandelen en revalidatiebegeleiding van honden en soms ook katten. Tevens ben ik de trotse bezitter van een hydrotrainer waarin honden optimaal kunnen trainen en revalideren. Deze hydrobak staat bij Dierenkliniek Oudorp. Op locatie en bij een dressuur-trainingsstal begeleid ik ook paarden met fysiotherapie en chiropractie.
Als dierfysiotherapeut werk ik nauw samen met de dierenartsen en vindt er onderling  veel overleg en verslaglegging plaats voor een optimale begeleiding van uw dier.  

Ik ben aangesloten bij de vereniging voor dierfysiotherapeuten(NVFD), lid van het A kwaliteitsregister en tevens ook lid van de vakgroep hydrotherapie hond. Ik ga heel regelmatig op bijscholing om mijn kennis up tot date te houden en ik lijk maar niet te kunnen stoppen met het volgen van nieuwe opleidingen binnen de (dier)fysiotherapie.

Mijn privéleven is druk bezet met de zorg voor mijn dochtertje Veere en mijn paard Toetankhamon alias Toeter.

Voor meer informatie over mijn praktijk en dierfysiotherapie gaat u naar mijn website: www.mkdierfysiotherapie.nl.