Dierenkliniek Oudorp Alkmaar

Scheldestraat 26, Alkmaar

Bel: 072 - 512 31 19

info@dierenkliniekoudorp.nl

Ma t/m vri 8.30 - 20.00u

Za 9.30 - 13.30u

Drs. Wendy de Waal

Al van jongs af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden. De eerste keer dat ik meelootte, werd ik uitgeloot. Gelukkig mocht ik het jaar daarop wel beginnen aan de studie. Precies op mijn 26e verjaardag studeerde ik af! Omdat ik niet meteen aan de slag kon, heb ik een cursus over waterbuffels gevolgd in Thailand. Hoewel ik nu alleen huisdieren behandel, was dat wel erg leuk en leerzaam. Terug in Nederland vond ik snel werk en heb ik in meerdere praktijken in Amsterdam en Haarlem gewerkt.

Het grootste compliment dat ik ooit van een klant kreeg, was:” Jij bent niet alleen lief voor de dieren, maar ook voor de baasjes.” Ik probeer altijd mee te denken en tot een praktische, haalbare oplossing te komen, samen met de eigenaar. 

Zelf heb ik geen huisdieren, omdat we vaak van huis zijn. Maar we zijn wel vaste oppas van de kat van mijn schoonouders.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst met mijn camera op pad. Heerlijk om in de natuur tot rust te komen. Reizen is mijn andere grote passie. Als het maar even kan, ga ik ergens heen waar ik nog niet eerder geweest ben. Tussen het reizen en fotograferen door, ben ik ook vaak in het zwembad of op de (salsa!)dansvloer te vinden.