Dierenkliniek Oudorp Alkmaar

Scheldestraat 26, Alkmaar

Bel: 072 - 512 31 19

info@dierenkliniekoudorp.nl

Ma t/m vri 8.30 - 20.00u

Za 9.30 - 13.30u

Laat 40 jaar ervaring voor u werken

Gedurende meer dan 40 jaar heeft Dierenkliniek Oudorp zich ontwikkeld tot een vooraanstaande gezelschapsdierenkliniek van Noord-Holland. Deskundige medewerkers, grote vakinhoudelijke kennis en de beste technologie zijn voor ons vanzelfsprekend. Maar u mag meer van ons verwachten. Ons Dierenziekenhuis kenmerkt zich vooral door haar liefde voor het individuele dier en oprechte betrokkenheid met de baas.

Dat onze aanpak aanslaat wordt duidelijk door de sterke stijging van het aantal bazen dat ons de afgelopen jaren hun huisdier heeft toevertrouwd. Naast particulieren weten ook vele professionals en semi-professionals ons te vinden. 

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we dierenarts zijn voor onder andere de Politiehonden van Noord Holland Noord, het Zeeaquarium te Bergen, Stichting Zwerfdier Alkmaar, Hondenschool Team Hond te Heerhugowaard, KNGF, Hondenschool Jottum in De Rijp en vele grote honden- en kattenfokkers verspreid door heel Noord Holland.

Wij bezoeken regelmatig scholen om daar op een toegankelijke manier begrip voor het huisdier te bevorderen. Kinderen zijn in onze praktijk van harte welkom om samen met ons hun huisdier te onderzoeken!

De belevenissen in ons Dierenziekenhuis zijn ook te volgen geweest op RTV Noord-Holland in het programma "De Dierenkliniek" en in het programma "Koffietijd" op RTL 4.