Dierenkliniek Oudorp

Jolien Roozendaal

Jolien Roozendaal

Assistente

Mijn naam is Jolien Roozendaal-Neimeier. Ik heb 2007 mijn diploma paraveterinair behaald en heb 1 jaar in het buitenland gewerkt. Hierna ben ik bij dierenkliniek Oudorp terecht gekomen en ik heb het hier zo naar mijn zin dat ik nog wel even blijf!

Ik heb interesses in alles wat het paraveterinaire vak bied en ga regelmatig naar nascholingen om mijn kennis te blijven verbreden. Zowel honden, katten en natuurlijk de konijnen hebben steeds nieuwe ontwikkelingen op gebied van gezondheid en dit volg ik graag om dit uit te werken met mijn collega’s om zo tot een optimale verzorging van de dieren te komen. Zo heb ik onlangs de cursus ‘cat friendly nursing’ van 1 jaar afgerond en zijn we bezig om dit te integreren in onze praktijk. Daarnaast zijn wij bezig met laser therapie zodat wij onze patiënten kunnen ondersteunen op diverse vlakken.

Ik hou van het persoonlijke contact met onze klanten en leef mee met de gezondheid van hun dieren. Samen proberen wij tot een goed behandelplan te komen met de eigenaren en dat is iedere keer weer een andere puzzel. Thuis heb ik diverse katten en honden rond lopen die vrijwel allemaal via de praktijk bij mij thuis zijn beland. De een mist een oog, de ander met astma het maakt voor ons niet uit en iedereen heeft zo zijn plek in ons huishouden. Verder heb ik een lieve man die mijn verzamelwoede tolereert en een prachtige zoon die het maar wat interessant vind wat mama allemaal mee sleept naar huis. Naast de patiënten in de praktijk verzorg ik ook de stage plekken en begeleid ik de stagiares in de praktijk, samen met mijn collega’s proberen wij de passie van het werk over te brengen op de leerlingen.