Dierenkliniek Oudorp

Drs. Beatrijs Webers

Drs. Beatrijs Webers

Dierenarts

Als kind was ik al dol op alle dieren. Ik was altijd op de kinderboerderij of manege te vinden. Mijn vriendje op de lagere school heeft me wel eens gevraagd of ik misschien verkering had met hem had omdat hij een hond had… Op de middelbare school probeerde ik zo hoog mogelijke cijfers te halen zodat ik meer kans had om ingeloot te worden voor de studie Diergeneeskunde. Toch werd ik uitgeloot maar toen ik begin dat jaar, terwijl ik al een andere studie gestart was, een telefoontje kreeg dat ik nageplaatst was kon ik mijn geluk niet op. Meteen heb ik alles ingepakt en ik ben met mijn fiets en spullen op de trein gestapt naar huis.
In 2001 ben ik gestart als dierenarts gezelschapsdieren en heb sindsdien gewerkt op drie klinieken variërend van heel klein naar heel groot. Waar ik het meest van geniet is het contact met de dieren tijdens het spreekuur. Tijdens het spreekuur kom je van alles tegen. Het werk van een dierenarts is nooit saai. Verder heb ik veel gewerkt met opnamepatiënten en vertroetel deze graag.
De afgelopen drie jaar heb ik genoten van het zorgen voor mijn drie kinderen. Nu ze allemaal naar school gaan ben ik weer te vinden in de spreekkamers van Dierenkliniek Oudorp.